Opleidingen

vdPas Consultancy: een ervaren adviesbureau gespecialiseerd in adviseren en aanbieden van oplossingen voor managementvraagstukken binnen de vakgebieden Kwaliteit, Veiligheid, Arbo, Milieu en Afval & Energie. Wij weten als geen ander dat hiervoor bepaalde kennis en vaardigheden vereist zijn. Voor een goede uitvoering van uw beleid op deze vakgebieden is het van belang dat er intern bij uw organisatie ook de benodigde knowhow aanwezig is. Als deskundigen kunnen we u uitstekend adviseren bij het kiezen van bepaalde opleidingen voor uw medewerkers. vdPas Consultancy heeft zelfs voor verschillende beroepsgroepen verschillende cursussen ontwikkeld:

  • VCA Opleiding
  • Asbest herkenning
  • Monsterafname BRL 2506
  • BRL 9335

SOOB-gecertificeerd

vdPas Consultancy is een SOOB-gecertificeerde opleider waardoor transportbedrijven tevens recht hebben op subsidie als ze opleidingen en trainingen bij ons volgen. Uw personeel wordt kwalitatief erkend opgeleid en goed begeleid door ervaringsdeskundigen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. De trainingen vinden plaats in externe opleidingscentra maar kunnen ook in company gegeven worden. Op bepaalde opleidingen is het zelfs mogelijk subsidie te krijgen vanuit de overheid. Het feit dat we steeds een hoog slagingspercentage weten te realiseren maakt onze cursussen ook zeer populair en succesvol!

Laat uw personeel ook door vdPas Consultancy opleiden en verbreed daarmee de kennis en vaardigheden binnen uw organisatie! Het geeft uw HR-beleid ook een positieve stimulans. Medewerkers zijn over het algemeen erg gemotiveerd en voelen zich gewaardeerd omdat er in hen wordt geïnvesteerd. U geeft ze de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen!

Meer informatie? Bel ons!

Wij staan voor u klaar. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen voor een kop koffie en een kennismaking als u dat prettig vindt.