Disclaimer

Op deze website vindt u informatie over vdPas Consultancy B.V. en haar diensten. vdPas Consultancy B.V. is verantwoordelijk voor de inhoud van haar website en draagt zoveel mogelijk zorg om de informatie op haar website actueel en juist te houden.
Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt uw reactie sturen aan info@vdpasconsultancy.com. Binnen enkele werkdagen zullen wij uw melding behandelen en eventueel actie ondernemen.

Aansprakelijkheid

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze site en/of de informatie. Daarnaast is vdPas Consultancy B.V. niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, wat het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de site verkregen is.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Voor het gebruik van teksten uit deze website heeft u schriftelijke toestemming nodig van vdPas Consultancy B.V.. Voor het aanvragen van deze toestemming kunt u een mail sturen aan info@vdpasconsultancy.com

KvK nr. 16064352

BTW nr. NL0811346961B

Algemene voorwaarden

Meer informatie? Bel ons!

Wij staan voor u klaar. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen voor een kop koffie en een kennismaking als u dat prettig vindt.