Kwaliteitsmanagement

Succesvolle organisaties hebben altijd een kwaliteitssysteem! Een kwaliteitssysteem is een managementinstrument om de kwaliteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen, te verbeteren of te vernieuwen. Het systeem maakt zichtbaar wat de kritieke processen in uw organisatie zijn, of klant-aanvragen juist en tijdig verwerkt worden en of uw klanten tevreden zijn. Met een kwaliteitsmanagementsysteem voldoet u niet alleen aan wettelijke eisen vanuit overheid, maar bent u de concurrentie een stapje voor. Over het nut van certificeren bestaat dan ook geen twijfel. Organisaties en mensen gaan er beter door functioneren!

Kwaliteitsmanagementsystemen

Uitstekende kwaliteitsmanagement bereiken we wanneer de kwaliteit van een organisatie, dienst of product niet meer een toevallige uitkomst, maar een logisch gevolg van de beheersing van het proces is.

vdPas Consultancy is een ervaren, deskundige partner om u hierin te ondersteunen! Wij begeleiden uiteenlopende organisaties bij het opzetten, implementeren en onderhouden van diverse kwaliteitsmanagementsystemen zoals:

  • ISO-certificering (ISO 14001/ISO 26000/ISO 27000/ISO 3834/ISO 45001/ISO 9001)
  • BRL (Beoordelingsrichtlijnen SIKB: o.a. 1000, 2000, 2506, 6000, 7000, 7500, 9335)
  • HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points: is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen)
  • HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling Zorgsector)
  • AEO (Authourised Economic Operator), een certificaat dat door de Douane wordt afgegeven aan bedrijven die internationaal actief zijn
  • KPMB (kwaliteitssysteem plaagdiermanagement)
  • GMP (kwaliteitssysteem diervoeders)
  • FSC / PEFC (certificaat voor duurzaam hout)
  • FPC ( kwaliteitssysteem staal- en aluminiumconstructies)

Certificering

Ons uitgangspunt bij de opzet van uw kwaliteitsmanagementsysteem is niet dat uw bedrijf zich moet aanpassen aan het systeem, maar dat het systeem zich aanpast aan uw organisatie. Laat de ontvangst van het certificaat aan ons over! Vooraf ontvangt u van ons een duidelijk werkplan met een bijbehorend kostenplaatje, zodat u weet waar u aan toe bent. De certificering vindt plaats door een onafhankelijk certificatie-bureau naar uw keuze. Wij ontzorgen en zorgen voor een gewaarborgd kwaliteitssysteem en daarmee voor continuïteit van uw bedrijfsvoering!

Meer informatie? Bel ons!

Wij staan voor u klaar. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen voor een kop koffie en een kennismaking als u dat prettig vindt.