Afval en Energie

U bent een maatschappelijk verantwoord ondernemer en bewust van de wereld van morgen. Vanzelfsprekend heeft u een gedegen milieumanagementsysteem volledig doorgevoerd in uw hele organisatie. Maar u wilt ook kosten besparen en zeker zijn dat u voldoet aan wet- en regelgeving.

Een wezenlijk onderdeel van een goed milieubeleid is het op de juiste wijze omgang met afvalstoffen. Door scheiding en opwerking kan een groot deel van afvalstromen gereduceerd worden. En restafval dat niet verder gescheiden kan worden, wordt gebruikt voor bijvoorbeeld het opwekken van energie. Nog beter is het natuurlijk om het afval aan de bron te verminderen. En daar komt onze expertise om de hoek kijken. Wij kunnen u hierin de helpende hand bieden door ons te laten doen waar wij goed in zijn; laat het afvalmanagement aan ons over. Zo kunt u zich volledig wijden aan uw eigen bedrijfsactiviteiten en gelijktijdig verantwoord ondernemen zonder de zorgen over uw (gevaarlijke) afvalstoffen.

vdPas Consultancy is in haar rol van adviesbureau afvalverwerking expert op het gebied van:

  • Afvalstoffen-logistiek, afvalverwerking, afvalmanagement
  • Afvalverwerkingstechnieken
  • Projectmanagement t.a.v. stortplaatsenonderzoek en uitvoering hiervan
  • Afvalstoffen-onderzoek calorische/chemische/fysieke samenstelling
  • Haalbaarheidsstudies t.a.v. duurzame technieken
  • Energierapportage

Wij hebben jarenlang ervaring in het optimaliseren van de afvalverwerking en het beperken van afval bij ondernemingen. Via ons netwerk vinden wij voor vrijwel elk soort afval een passende duurzame verwerking. Bij uitvoer van reststromen naar het buitenland verzorgen wij ook de benodigde vergunningen. Zo dragen wij samen met u ons steentje bij aan de hedendaagse circulaire economie!

Meer informatie? Bel ons!

Wij staan voor u klaar. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen voor een kop koffie en een kennismaking als u dat prettig vindt.